Apukeskus

Johdanto

NetBetin asenne asiakkaiden yksityisyyden kunnioittamiseen lähtee siitä, että tietosuojakäytäntö on helposti saatavilla ja että siinä käytetään yksinkertaista suomen kieltä. Haluamme että asiakkaillamme on täysi tietoisuus siitä, miten tietoja kerätään, käytetään ja säilytetään, ilman että asikas kohtaa vaikeaa kapulakieltä tai pientä printtiä kuten monissa muissa tietosuojaselosteissa.

Jos olet uusi asiakas NetBetissä tai vaikka olisit ollut asiakkaamme jo kauemmin, mutta et ole tarkistanut tietosuojaselostetta aikoihin on erittäin tärkeää että luet sen uudelleen ja ymmärrät sen sisällön. Niin kauan kuin sinulla on tunnus NetBetissä, tarkista tietosuojaseloste tasaisin väliajoin sillä siihen voi tulla päivityksiä ja jotta se säilyy mielessäsi. Jos teemme suuria muutoksia tietosuojakäytäntöön, olemme sinuun yhteydessä ja kerromme niistä.

Hyväksymällä tämän tietosuojaselosteen, vahvistat että olet lukenut ja ymmärtänyt kuinka NetBet voi käyttää henkilötietojasi, tämän tietosuojakäytännön kuvailemalla tavalla. 

Keitä me olemme

Kaikki viittaukset tässä tietosuojakäytännössä koskien ”NetBet”, ”me”, ”meidän” liittyvät NetBer Enterprises Ltd. yritykseen, osoitteella 209, Marina street, Pieta PTA 9041, Malta.
NetBet, rekisterinpitäjänä vastaa siitä, mihin tarkoitukseen ja miten henkilötietojasi käsitellään.

Yhteystiedot

Yleisiin kyselyihin vastaa asiakaspalvelutiimimme puhelimitse, sähköpostilla tai live-chatin välityksellä.
Jos sinulla yksityiskohtaisempia kysymyksiä henkilötiedoistasi tai niiden käytöstä, ota yhteyttä sähköpostitse meidän tietosuojavastaavaamme (DPO) osoitteella [email protected]
Voit löytää hyödyllistä tietoa siitä, kuinka turvata oikeutesi kohdasta ”Sinun oikeutesi henkilötietoihin liittyen”-kohdasta alla.

Tiedot joita keräämme

Henkilötietosi (”henkilötiedot”) joita keräämme sinulta sisältävät:

•    Tiedot, joita annat meille tilin rekisteröinnin yhteydessä liittyen mihin tahansa tuotteeseemme tai palveluihimme (’palvelut’) ja kaikki ylimääräiset tiedot joita annat kun käytät palveluitamme, esimerkiksi foorumeita, chat-huoneita, kommenttiosioita tai kun osallistut tietokilpailuihin tai kyselyihimme. 
•     Kanssakäymisesi asiakaspalvelutiimimme kanssa (esim. chatissa, puhelimen välityksellä tai sähköpostilla).
•    Tiedot kaikista rahansiirroista joita teet kanssamme, kuten maksut, voittojen kotiuttamiset tai vedonlyönnin panosten asettamiset.
•    Kaikki tiedot osallistumisestasi kyselyihimme tai tarjouksiimme ja sinun kommunikaatiosi meidän palveluidemme kautta, mukaan lukien sosiaalisen median kanavien kautta.
•    Tiedot laitteista, joilla olet käyttänyt palvelujamme. Esimerkiksi matkapuhelinverkon tiedot, sijaintitiedot, IP-osoite, selaimen tyyppi, laitteistomalli, käyttöjärjestelmä ja versio, ohjelmisto ja yksittäisen laitteen tunniste.
•    Vieraillut sivut, tarkasteltu sisältö, linkit ja klikatut painikkeet, vierailtujen sivujen url-osoitteet ennen ja sen jälkeen kun käytät palveluitamme. Löydät lisätietoa ”Evästekäytäntö”-osiosta alempana tällä sivulla.
•    Vastauksesi markkinointikampanjoihin, meiltä ja kolmansilta osapuolilta esim. kun avaat/klikkaat saapuneita sähköposteja.
•    Sinun sosiaalisen median tietojasi (nimi, profiilikuva ja kaikki muu informaatio joka on meille näkyvissä) kun olet meihin yhteydessä tai otat meihin yhteyttä sosiaalisen median tiliemme kautta.
 

Kuinka käytämme henkilötietojasi?

Käytämme tietoja joita keräämme jotta voimme tarjota, ylläpitää, suojata ja parantaa palveluitamme, kehittää uusia palveluita sekä suojata NetBetiä ja sinua asiakkaanamme. Käytämme näitä tietoja myös tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä, kuten lähettääksemme sinulle merkityksellisempiä tarjouksia.

Käytämme tietojasi:

•    Asettaaksemme, vahvistaaksemme ja hallinnoidaksemme tiliäsi
•    Parantaaksemme asiakastukea ja koulutusta
•    Vahvistaaksemme henkilöllisyytesi
•    Käsitelläksemme maksutietosi
•    Ollaksemme yhteydessä tilitietojasi ja palveluita koskien
•    Varmistaaksemme, että käytät NetBetin versiota joka vastaa sijaintiasi
•    Tarkistaaksemme ikäsi ja tilitietojesi tarkkuuden (sisältäen tietosi luovuttamisen kolmansille osapuolille)
•    Parantaaksemme käyttökokemustasi nettisivuillamme, tarjoten tuotteita ja palveluita jotka liittyvät mielenkiinnonkohteisiisi Tämä on tärleää, jotta voimme täyttää pyrkimyksemme tarjota ja esittää asiaankuuluvaa sisältöä asiakkaillemme.
•    Edistääksemme markkinointia ja tapahtumia (ellet peruuta suostumustasi siihen, jonka voit tehdä tilisi kautta. Kaikkien markkinointiasetusten muutokset tulevat voimaan viimeistään 48 tunnin kuluessa muutoksesta.
•    Arvioidaksemme ja hallitaksemme riskejä yritykselle
•    Tutkiaksemme ja diagnoidaksemme sisäisiä järjestelmäongelmia, kehittääksemme ja parantaaksemme nettisivujamme ja niiden ominaisuuksia.
•    Personoidaksemme kokemustasi chat-huoneissa, viestien lähettämisessä ja yhteisöhuoneissa. Monet palveluistamme saattavat käyttää näitä tietoja yhteistyössä, vertaisyhteydessä, peleissä ja NetBet tiedonvälityksen päämäärien täyttämisessä. Saatamme käyttää antamiasi tietoja yhteisöissä, tapahtumaprofiileissa ja foorumeilla parantaaksemme palveluitamme. Näillä palveluilla saattaa olla omat käyttöehdot ja tarvittaessa myös omat tietosuojalausunnot.
•    Ylläpitääksemme lisenssi- ja lainmukaisia velvollisuuksia, liittyen esimerkiksi vastuulliseen pelaamiseen, rahapesunvastaisuuteen, henkilön iän vahvistamiseen, petosten torjuntaan tai urheilutapahtumien lahjomattomuuden varmistamiseen.
•    Muut tarkoitukset: Meidän tulee mahdollisesti käyttää ja pitää henkilötietojasi tappion torjuntaan liittyviin toimenpiteisiin, ja turvataksemme oikeuksiamme, yksityisyyttämme, turvallisuuttamme tai muiden ihmisten oikeuksia liittyen oikeutettuihin etuihimme.

Huomioithan, että ellet ole antanut meille kirjallista lupaa etukäteen ja/tai et jättäydy syrjään markkinointiviestinnästämme, me käsittelemme henkilötietoja markkinointitarkoituksiin kuten koemme tarvittavaksi, vedoten oikeutettuihin etuihimme tuotteidemme ja palveluidemme mainostamisesta. Saatamme julkaista pelaajien aliaksia ja/tai chat-nimiä, tai pelaajien voittoja tai voittamia palkintoja, oikeutettujen etujemme mukaisesti.

Henkilötietojen siirto ETA-alueen ulkopuolelle (Eurooppalainen talousalue)
Siirrämme henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle ainoastaan siinä tapauksessa jos:
•    Olet antanut nimenomaisen suostumuksesi, tai
•    se on tärkeää, jotta voimme perustaa tai täyttää sopimuksen jonka olet tehnyt kanssamme, tai
•    jotta voimme noudattaa lainmukaista velvollisuuttamme tai sitoumusta.

Jos siirrämme henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle, NetBet Groupin sisällä tai sen liikekumppaneille, teemme tarvittavat toimenpiteet jotta voimme olla varmoja että se on suojattu samoilla standardeille kuten ETA-alueen sisäpuolella, luottaen seuraaviin tahoihin:
• Euroopan komissio on todennut, että maa johon henkilötietojasi lähetetään, tarjoaa saman suojelun tason kuin ETA-maat. Lisätietoa löytyy Euroopan komission nettisivuilta.
• Me käytämme sopimuksia, jotka vaativat tietojen vastaanottajan suojelevan henkilötietojasi samoilla standardeilla kuin maissa ETA-alueen sisällä.
• Kun tiedonsiirto kohdistuu USA:n ja tietojen saaja on rekisteröitynyt Privacy Shield-järjestelyyn. Privacy Shield on tietosuojan viitekehys, joka varmistaa että henkilötietoja suojataan EU:n vaatimalla tasolla. Lisätietoa Privacy Shield-järjestelystä löytyy Euroopan komission nettisivuilta.

Joissain tapauksissa saatamme joutua luovuttamaan henkilötietojasi lain vaatimalla tavalla kolmansille osapuolille, ja meillä voi olla vain rajallinen mahdollisuus hallita sitä, miten mainittu kolmas osapuoli suojelee näitä tietoja.

Sinun oikeutesi koskien henkilötietojasi
Ohjeistamme sinua, jos päätät käyttää oikeuksiasi yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, mukaan lukien:
•    Päätät peruuttaa aikaisemmin antamasi suostumuksen, kuitenkin, tämä ei mitätöi aikaisemmin hyväksymiäsi prosesseja
•    Jätät valituksen asiaankuuluvalle valvontaviranomaiselle
•    Haluat pääsyn niihin henkilötietoihin joita me käytämme tai käsittelemme
•    Virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen muuttaminen
•    Niiden henkilötietojen poistaminen joita käsittelemme, vaikka meillä ei ole pakottavaa syytää käsitellä niitä
•    Henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa
•    Oikeus tietojesi siirtämiseen, joka antaa sinun pyytää, että annamme henkilötietojasi joko sinulle tai toiselle, nimeämällesi yhtiölle
•  Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä kun teemme sen oikeutettujen etujemme takia, vaikka saatamme jatkaa tietojesi käsittelyä, kun on olemassa pakotettuja perusteltuja syitä tai yhteys oikeudellisiin vaatimuksiin
•   Oikeus siihen, ettei tietojasi käytetä päätöksiin, jotka tehdään kokonaan automatisoituna prosessina. Tämä tarkoitttaa, että voit pyytää että sisällytämme henkilön tähän päätöksentekoprosessiin.

Tiedot kolmansilta osapuolilta
Saatamme kerätä sinua koskevia tietoja kolmansilta osapuolilta, kuten kumppaneiltamme, palveluntarjoajiltamme tai julkisilta nettisivustoilta, jotta voimme noudattaa sekä lakisääteisiä että sääntelyn vaatimia velvollisuuksia. Tämä pitää käyttämämme tiedon ajantasaisena, pitää huolen siitä, että saat tuotteita ja palveluita jotka liittyvät sinun kiinnostuksenkohteisiisi ja parantaa sinun käyttökokemustasi käyttäessäsi palveluitamme.

Facebook jakaa joitain käyttäjätietojaan jos päätät kirjautua yhteen palveluistamme heidän kauttaan. Käytämme näitä tietoja rekisteröintiprosessissa tai markkinointitarkoituksiin.

Kenen kanssa jaamme tietoja
Saatamme käyttää luotettavien kolmansien osapuolten palveluita tietojesi käsittelyssä. Nämä palvelut sisältävät asiakastuen, IT-tuen, maksamisen, myynnin, markkinoinnin, data analyysin, tutkimuksen ja kyselyt.
Saatamme myös jakaa henkilötietojasi seuraaville organisaatioille, noudattaaksemme lailllisia ja säätelyn vaatimia velvollisuuksia:
•    Lainvalvontaviranomaiset, säätelyelimet ja muut viranomaiset
•    Luottoluokitustoimistot
•    Petosten torjuntatoimistot
•    Identiteetin tarkistamiseen erikoistuvat toimistot
•    Viralliset urheilujärjestöt
•    Järjestöt, joilta saamme tietojanne ensiksi
•    Kolmannet osapuolet, jotka kysyvät meiltä (tai antavat meidän) jakaa tietojasi

Säilytysjakso
Me takaamme, että henkilötietosi suojataan ja niitä käytetään ainoastaan kohtuullisiin tarkoituksiin.
Säilytämme tietojasi niin kauan, kuin pysyt meidän asiakkaanamme.
Ellet halua olla enää asiakkaamme, säilytämme tietojasi minimiajanjakson jotta voimme täyttää tässä lausunnossa mainitut tavoitteet ja kaikki lakisääteiset ja sääntelyn vaatimat velvollisuudet.
Säätelemättömillä hallintoalueilla, jossa meihin ei kohdistu lakisääteisiä tai sääntelyn vaatimia velvollisuuksia ja meillä ei ole riskinhallinnan vaatimaa syytä säilyttää tilisi tietoja pidempään, sinun henkilötietojasi ei säilytetä 7 vuotta pidempää aikaa sen jälkeen, kun käyttäjätilisi on suljettu. Huomioithan, että meidän tulee joissain tapauksissa pitää henkilötietosi toistaiseksi (esimerkiksi, koskien toimenpiteitämme jotka liittyvät vastuulliseen pelaamiseen ja henkilökohtaiseen porttikieltoon). Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet taataksemme, että tietoturvaa suojellaan myös sillä ajala, kun tili on jäädytetty.

Turvallisuus
Ymmärrämme, että verkkoturvallisuus ja tietosuoja on erittäin tärkeää asiakkaillemme, joten meille on tärkeää että voit luottaa siihen, että henkilötietosi ovat turvassa ennen kuin rekisteröidyt palveluihimme. Sitoudumme toteuttamaan kaikki kohtuulliset toimet suojellaksemme tietojasi niin, etteivät asiattomat henkilöt pääse niihin käsiksi ja estääksemme tietojen käsittelyn vahingossa tai laittomasti, levittämisen, tuhoamisen, kadottamisen, muuttamisen tai vahingoittamisen. Teknologiset turvallisuusratkaisumme ovat erittäin kehittyneitä ja niitä hallitsevat vahvat viitekehykset.

Menettelytapamme tähtää riskien ennaltaehkäisyyn. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, käytämme kestäviä menettelytapoja ja viimeisintä tekniikkaa jotta voimme minimoida mahdollisten vaaratilanteiden vaikutuksia. Koska joidenkin viestintöjen turvallisuus internetissä ei ole taattu, emme voi myöskään taata täyttä turvallisuutta informaatiolle jonka välität meille internetin kautta. Sinä hyväksyt kaikki mahdolliset seuraamukset tuvallisuudelle käyttäessäsi internetiä ja NetBet Group ei hyväksy vastuuta suorasta, jostakin johtuvasta, tahattomasta, epäsuorasta tai rankaisevista tappioista tai vahingoista joita voi seurata tällaisista tapauksista.

Muutokset tietosuojakäytäntöön
Voimme päivittää tätä selostetta milloin tahansa, joten tarkistathan sen tasaisin väliajoin. Mikäli tähän selosteeseen tehdään merkittäviä muutoksia, pyrimme kohtuullisesti ilmoittamaan sinulle etukäteen joko sähköpostilla, tiedotteilla nettisivuillame tai muilla hyväksyttyjen viestintäkanavien kautta. Kerromme kaikista muutoksista sinulle etukäteen, jotta saat tarpeeksi aikaa harkita ja ymmärtää kaikki muutokset ennen kuin ne astuvat voimaan.

Me emme tee muutoksia tietosuojakäytäntöön ilman nimenomaista suostumustasi. Jos et hyväksy muutoksia tietosuojakäytäntöömme, tai et hyväksy muutoksia aikarajan sisällä, emme välttämättä pysty enää tarjoamaan sinulle kaikkia tuotteita tai palveluita.

Evästekäytäntö
Evästeet ovat tekstitiedostoja jotka tallennetaan nettiselaimeesi. Ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun vierailet nettisivuillamme. Evästeet keräävät henkilökohtaisia tietojasi kun käytät sivustoamme, jotta verkkokokemuksesi paranee.
Me käytämme monenlaisia evästeitä:

Välttämättömät: nämä evästeet antavat sinun navigoida sivuilla ja ne antavat myös meidän tarjota sinulle sisältöä jota haluat. Mikäli haluat kieltää evästeiden käytön, et psyty käyttämään nettisivujemme päätoimintoja, kun vetojen asettamista tai tilillesi kirjautumista. Nämä evästeet ovat voimassa kunnes suljet nettiselaimen, minkä jälkeen ne poistetaan.

Esimerkkejä tämän tyyppisistä evästeistä:
- Sisällön asettelu sinun laitteellesi tai näytöllesi sopivaksi, jotta voit navigoida nettisivuillamme
- Tarjontasi muistaminen ja päivittäminen live-istunnon aikana kunnes veto asetetaan

Toiminnallisuus: nämä evästeet tunnistavat sinut, kun kirjaudut nettisivuillemme ja muistavat kaikki valinnat joita teet, jotta voimme parantaa ja personalisoida käyttökokemustasi, tarjoten sinulle useita toimintoja, kuten PIN-koodin nollaaminen. Vaikka kieltäytyisitkin evästeidesi käytöstä, voit yhä käyttää nettisivujamme, mutta jotkin toiminnot saattavat vaikeutua, kuten nettisivulla kirjautuneena pysyminen. Evästeet vanhentuvat maksimissaan 2 vuoden päästä, mutta ne voidaan myös poistaa aikaisemmin. 

Esimerkkejä tämän tyyppisistä evästeistä:
- Valitsemiesi preferenssien ja asetusten muistaminen
- ’Aiheeseen liittyvät artikkelit’-suositusten näyttäminen, riippuen siitä millaisia tietoja katselet

Suorituskyky/analyyttinen: nämä evästeet keräävät tietoa nettisivujemme käytöstä henkilöiltä, jotka vierailevat sivustollamme ja sivun suorituskyvystä. Jotta voimme parantaa nettisivujemme suorituskykyä, nämä evästeet keräävät tietoa ilman että ne tunnistavat sinua ja kolmannet osapuolet saattavat käyttää niitä, kutenkin niin, etteivät ne voi tunnsitaa sinua. Voit kieltää evästeiden käytön ja silti käyttää nettisivujamme ilman, että kompromisoit muiden toimintojen käytön. Vaikka evästeiden voimassaoloaika vaihtelee, ne voidaan poistaa missä tahansa vaiheessa.

Esimerkkejä tämän tyyppisistä evästeistä:
- Sivunäkymien lukumäärän seuraaminen
- Tilastojen koostaminen siitä, kuinka nettisivujamme käytetään
- Sisällön ja mainosten tehokkuuden arviointi
- Käyttäjäkokemuksen parantaminen

Kolmansien osapuolten markkinointi/ kohdentaminen: Nämä evästeet antavat meidän toimittaa mainoksia ja sisältöä joka on merkityksellistä juuri sinulle. Ne pitävät kirjaa siitä, että olet vieraillut nettisivuillamme. Ne myös rajoittavat niitä kertoja, kuinka usein näät tietyn mainoksen, mikä auttaa mittaamaan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Käytämme myös kolmansien osapuolten evästeitä (sisältäen, esimerkiksi, mainosverkostot ja ulkopuoliset palveluntarjoajat kuten web-liikenteen analysoinnin palvelut). Nämä evästeet ovat todennäköisesti analyyttisiä/suoritusta mittaavia tai kohdentamisevästeitä. Henkilökohtaisia tietoja ei kerätä, koska kaikki evästeet säilytetään täysin nimettömästi. Jos poistat evästeet käytöstä, voit silti käyttää nettisivustoamme, mutta mainoksia ei räätälöidä sinun kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti.

Esimerkkejä tämän tyyppisistä evästeistä:
- Tietojen kerääminen selaimesi käytöstä, jotta nettisivujen sisältöä ja mainoksia voidaan kohdistaa paremmin;
- Sisällön ja markkinointiviestinnän räätälöinti mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti;
- Hakujen uudelleenkohdistaminen, mikä selailutoimintasi perusteella auttaa meidän mainostemme näkymisessä kolmansien osapuolten nettisivuilla.

Voit muuttaa evästeasetuksia milloin tahansa, klikkaamalla "Asetukset"- tai "Preferenssit"-vaihtoehtoja selaimesi päävalikosta tai käyttää selaimesi tarjoamaa "Apua"-vaihtoehtoa josta löydät lisätietoa.


  • Sep27, 2022