NetBet LogoNetBet Logo

Hjælpecenter

Sikkerhed

Hos NetBet tager vi sikkerhed og tryghed meget alvorligt, og vi har indført de mest grundige procedurer for at sikre, at dine personlige data altid er beskyttet. Så du kan altid være tryg ved at vide, at du kan bruge dit bankkort eller enhver anden betalingsmetode på vores hjemmeside med fuldstændig ro i sindet.

De data, der indsamles af NetBet, opbevares på ultrasikre servere, der er beskyttet af de nyeste sikkerhedsprocedurer og opdateres af vores sikkerhedseksperter. NetBet er en licenseret operatør, og det betyder, at vi konstant bliver gennemgået af forskellige myndigheder gennem revisioner, der garanterer gennemsigtighed og sikkerhed i vores forretning, herunder vores spillers data, samt vores engagement i ansvarlig praksis.

Som forklaret i vores Vilkår og betingelser anvender NetBet strenge sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte spillernes personlige oplysninger mod uautoriseret adgang. Bemærk dog, at det er dit ansvar at sikre dit login og din adgangskode og alle handlinger, der finder sted som følge af adgang til tjenesten via dit login og din adgangskode. Du må under ingen omstændigheder dele disse oplysninger med nogen som helst. Af sikkerhedsmæssige årsager vil fem på hinanden følgende forkerte indtastninger af en kombination af login og password midlertidigt blokere din konto. Du vil derefter blive bedt om at fremlægge et officielt identitetsdokument med foto (kopi af et identitetskort eller kørekort), før kontoen kan genaktiveres.

Hvis du er i tvivl eller har bekymringer om sikkerheden af dine data og spillerens aktiviteter, bedes du kontakte vores Kundeservice.

• May20, 2024